Supply Chain Manager

Supply Chain- / Logistiek Manager

Ben jij een kanjer in het zo accuraat mogelijk voorspellen van de toekomstige vraag? Houdt je je graag bezig met het opstellen en controleren van korte- en middellange termijn productie- en inkoopplanningen? Lees dan zeker verder!

Als Supply Chain Manager draag je zorg voor een optimale productie- en materiaalplanning. Tevens stuur je onze operationele inkoop aan en ben je verantwoordelijk voor het juist begeleiden van uitbesteed werk. Je functioneert als spin in het web tussen verkoop, productie, inkoop en logistiek. Hierbij ben je je bewust van alle verschillende belangen. Je analyseert en optimaliseert processen binnen DROSTE BEJAH, maar ook de samenwerking met leveranciers en onze verkoopafdeling. Verder zorg je voor uitvoering en verbetering van inkoopprocessen, beheer van voorraadparameters van onze producten en het verschaffen van forecastgegevens aan leveranciers.

3 KERNTAKEN
1 | Klantgerichtheid, je hebt namelijk te maken met levertermijnen voor onze klanten.
2 | Kostenbewust, je zoekt namelijk continue naar de beste mogelijkheden om kosten te optimaliseren
3 | Transparantie (in het planningsproces), naar onze organisatie, klanten en leveranciers

Wat vragen we van jou voor deze functie?
■ Een afgeronde Hbo-opleiding (logistieke richting)
■ Kennis en ervaring met planningsmethodieken
■ Cijfermatig inzicht en goede communicatieve vaardigheden
■ Ervaring met ERP systemen (Droste Bejah werkt zelf met MKG)
■ Een goede beheersing van de Nederlandse (+ de Engelse en/of Duitse) taal
■ Minimaal een paar jaar werkervaring in een productie of logistieke omgeving
■ Een positieve instelling!

De functie van Supply chain-/logistiek manager is een veelzijdige functie bij een internationaal opererend bedrijf met een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en (interne) opleidingsmogelijkheden. Bij Droste Bejah heerst een goede werksfeer, staat kwaliteit hoog in het vaandel en wordt meedenken gestimuleerd! Een volledige werkweek beslaat 38,75 uur. De werktijden zijn van 07:30 tot 16:30 met uitzondering van de vrijdag, dan sluit het bedrijf namelijk om 15:00 en start het weekend.

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Solliciteer dan nu middels je cv en korte, gerichte motivatie bij HUB!

E-mailadres: sollicitaties@hubhardenberg.nl
T.a.v.:  Lucienne Prenger
Uiterste sollicitatiedatum: 29 januari 2018
Ter info: de 1e gesprekken vinden plaats in week 6, de 2e in week 7.

 

DROSTE BEJAH is een modern en specialistisch metaalbewerking bedrijf uit Hardenberg dat voorop loopt op het gebied van buizen buigen en het vervaardigen van complete lassamenstellingen.Met een team van 40 goed opgeleide medewerkers produceren zij hoogwaardige onderdelen voor (inter)nationaal bekende afnemers in onder andere de OEM bouwmachine-, motorfietsen- en de agrarische industrie. Omdat DROSTE BEJAH de laatste jaren sterk is gegroeid (zowel qua organisatie en omzet als machinepark) en dit naar verwachting zal doorzetten, is deze nieuwe vacature ontstaan waarvoor HUB! de werving & selectie verzorgd. Vanuit Droste Bejah wordt een contract aangeboden.

Een plezierige werkgever, een innovatief familiebedrijf waar kwaliteit voorop staat, betrokkenheid heerst en waar je ruimte krijgt voor eigen inbreng’.

Aantal uren 38,75 uur (of 32, indienst gewenst)
Locatie Hardenberg
Plaatsingsdatum 12-1-2018

Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS