Machine Operator

Machine Operator / Productiemedewerk(st)er

Beschik jij over technisch inzicht en kun je secuur werken? Houdt je van dynamiek en wil jij werken voor een sterk bedrijf dat producten vervaardigd voor internationaal bekende afnemers? Lees dan zeker verder!

Als Productiemedewerker / Machine Operator bij DROSTE BEJAH ben je verantwoordelijk voor het correct bedienen en controleren van de diverse machines binnen het bedrijf (zoals een buizenlaser, buig- en zaagmachines, excenterpersen en ponsunits, lasrobots, etc.). Tevens zorg je natuurlijk voor een goede controle van het door jouw vervaardigde halffabricaat, zodat de producten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast voer je lichte instelwerkzaamheden uit!

Wat vragen we van jou voor deze functie?
■ Een afgeronde MBO3 opleiding
■ Technisch inzicht, zodat je machines licht kan bijstellen indien nodig
■ Je kan mogelijke productafwijkingen signaleren en beoordelen
■ Een positieve instelling!

Onze voorkeur gaat uit naar personen die deze functie fulltime willen vervullen. 
Echter is 32 of 24 uur ook een optie (in overleg!). Geef deze voorkeur dan aan in je sollicitatie.

De functie van Productiemedewerker / Machine operator ga je uitvoeren bij een internationaal opererend bedrijf met een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en (interne) opleidingsmogelijkheden. Bij Droste Bejah heerst een goede werksfeer, staat kwaliteit hoog in het vaandel en wordt meedenken gestimuleerd! Een volledige werkweek beslaat 38,75 uur. De werktijden zijn van 07:30 tot 16:30 met uitzondering van de vrijdag, dan sluit het bedrijf namelijk om 15:00 en start het weekend.

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Solliciteer dan nu middels je cv en korte, gerichte motivatie bij HUB!
E-mailadres: sollicitaties@hubhardenberg.nl
T.a.v.:  Lucienne Prenger
Uiterste sollicitatiedatum: 29 januari 2018
Ter info: de 1e gesprekken vinden plaats in week 6, de 2e in week 7.

DROSTE BEJAH is een modern en specialistisch metaalbewerking bedrijf uit Hardenberg dat voorop loopt op het gebied van buizen buigen en het vervaardigen van complete lassamenstellingen.Met een team van 40 goed opgeleide medewerkers produceren zij hoogwaardige onderdelen voor (inter)nationaal bekende afnemers in onder andere de OEM bouwmachine-, motorfietsen- en de agrarische industrie. Omdat DROSTE BEJAH de laatste jaren sterk is gegroeid (zowel qua organisatie en omzet als machinepark) en dit naar verwachting zal doorzetten, is deze nieuwe vacature ontstaan waarvoor HUB! de werving & selectie verzorgd. Vanuit Droste Bejah wordt een contract aangeboden.

Een plezierige werkgever, een innovatief familiebedrijf waar kwaliteit voorop staat, betrokkenheid heerst en waar je ruimte krijgt voor eigen inbreng’.

Solliciteer nu!

Aantal uren 38,75 uur (of 32 of 24)
Locatie Hardenberg
Plaatsingsdatum 12-1-2018

Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS