Finishen

DROSTE BEJAH heeft jarenlange in House ervaring met te finishen producten. Nadat de producten de gewenste bewerkingen hebben ondergaan kan DROSTE BEJAH het finishen, samen met haar partners in de regio, coördineren.

Verchromen & Verzinken


Tot het jaar 2000 heeft heeft DROSTE BEJAH huisintern gegalvaniseerd. Inmiddels hebben wij een zeer goede chroompartner in de regio gevonden die aan de hoge kwaliteitseisen van het bedrijf kan voldoen. Een moderne volautomatische galvano installatie zorgt voor nikkel-, chroom-, pearl- of titan finishing naar de hoogst geldende normen.

Een geavanceerde poedercoatstraat direct in de nabijheid van DROSTE BEJAH zorgt voor een finish in elke gewenste kleur. Net als het galvaniseren, garandeert deze finish een perfetcte optische afwerking en een hoge corrosiebestendigheid.

KTL en Poedercoaten

KTL is de afkorting van Kathodische TauchLackierung (elektrostatische dompellak) proces. KTL is een elektrostatisch verfproces waarbij het te verven deel in een vloeistofbad wordt ondergedompeld. De laagdikte van de laklaag wordt 15 – 20 μm dik.  Na het elektrostatisch opbrengen van de lak wordt deze in een oven bij 180-200 °C gedroogd en uitgehard.

Het KTL proces bied in combinatie met het zinkfosfateren de hoge corrosiebescherming. Dankzij de zeer dichte, gelijkmatige en dunne laklaag is het KTL proces de ideale eerste grondlaag (primer) voor een poedercoating.

PVC ommantelen van buis

DROSTE BEJAH  verzorgt huis intern middels het zogenaamde "schlauchen" dat o.a. elektrische producten een juiste veiligheidsisolatie hebben. Tevens geeft de PVC ommanteling een extra touche aan het eindproduct (softgrip).

 

Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS