Kwaliteitsmanager

KWALITEITSMANAGER

Voor ons bedrijf zoeken wij een Kwaliteitsmanager die ons team fulltime wil versterken. Ben jij een sterke persoonlijkheid met een goed analytisch en kritisch vermogen en kun jij samen met de teamleiders onze kwaliteit naar een hoger niveau tillen? Wil jij werken bij een sterke speler met internationaal bekende afnemers?

Wil jij je steen bijdragen aan de sterke groei de komende jaren? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsmanager bij DROSTE BEJAH bv ben je verantwoordelijk voor de juiste implementatie, het updaten en verder professionaliseren van het aanwezige kwaliteitssysteem. Je begeleidt zowel interne- als externe audits door klanten en bent de eerste contactpersoon in lijn naar onze klanten en leveranciers als het kwaliteitsissues betreft.

Tevens neem je bij nieuwe producten en processen een gedegen FMEA af en stel je hiervan een PPAP op. Verder neem je ‘hands on’ initiatieven voor verbeteringen van de kwaliteit en rapporteer je rechtstreeks aan de directie. Binnen de functie waarborg je naast de kwaliteit ook het uitgevoerde werk op gebeid van milieu, arbeid en veiligheid conform de wet- en regelgeving in Nederland.

Wat vragen wij van jou?

o   We verwachten een minimaal MBO+ / HBO werk- en denkniveau en enige kennis van materiaal eigenschappen, lassamenstellingen en productietechnieken.

o   Je bent bekend met Lean Six Sigma en 5S en bij voorkeur in het bezit van minimaal een Green belt, of je bent bereid hiervoor een opleiding te volgen.

o   Wij zoeken een analytische collega met het nodige doorzettingsvermogen en doortastendheid om het kwaliteitsproces optimaal te laten renderen.

o   Je hebt enkele jaren ervaring met in een bij voorkeur procesmatige industrie.

o   Je bent kostenbewust en transparant bezig om continue, in goed overleg met directie, productiemanager en hoofd automatiseringen, het productieproces qua kwaliteit te optimaliseren.

o   Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Het bedrijf

DROSTE BEJAH is een modern en specialistisch metaalbewerking bedrijf uit Hardenberg dat voorop loopt op het gebied van buizen buigen en het vervaardigen van complete lassamenstellingen. Met een team van ongeveer 50 goed opgeleide medewerkers produceren wij hoogwaardige onderdelen voor (inter)nationaal bekende afnemers in onder andere de OEM bouwmachine-, motorfietsen- en de agrarische industrie. Omdat wij de laatste jaren sterk gegroeid zijn (zowel qua organisatie en omzet als machinepark) en zich dit naar verwachting zal doorzetten, is deze nieuwe vacature ontstaan.

Wij bieden je een contract bij ‘een plezierige werkgever en een innovatief familiebedrijf waar kwaliteit voorop staat. Waar betrokkenheid heerst en waar je ruimte krijgt voor eigen inbreng’.

Aantal uren 32 - 38,75 uur

Interesse?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij DROSTE BEJAH bv en ben je geïnteresseerd in deze functie? Laat ons weten waarom jij jezelf als onze nieuwe Kwaliteitsmanager ziet en overtuig ons van jouw kwaliteiten.

Je sollicitatie graag richten aan Leonie Leusink (lleusink@drostebejah.com).

DROSTE BEJAH bv

Asjeskampweg 4

7772 AZ. Hardenberg

Telefoon 0523 26 16 46

www.drostebejah.com

 

Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS